AEG COMFORTLIFT

Terug naar overzicht

AEG comfortlift Inbouw vaatwasser

Comfortlift, gekozen “Product van het jaar 2017”

De nieuwe AEG ComfortLift® is de eerste vaatwasser ter wereld die u toestaat de onderste mand zachtjes te verschuiven en op te tillen. Uw glanzende borden en kookgerei komen op handige werkhoogte, zodat u niet hoeft te bukken. Met een vaatwasser die op uw wensen is afgestemd, kunt u efficiënter de vaat uit de machine halen en deze ook effectiever in de machine plaatsen.

De ruime en uitneembare besteklade van deze vaatwasser maakt het laden, wassen en uitladen van uw bestek en keukengerei makkelijker dan ooit. Ze is speciaal ontworpen voor optimale ruimte en functionaliteit, kan tot 13 bestekken aan en beschikt over een speciale ruimte voor langer en groter keukengerei.

Met ComfortRails glijdt u de rekjes heel soepel in hun plaats zonder de borden te laten rammelen. Altijd soepel in- en uitladen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat uw vaatwerk splintert of breekt.

Uw delicate glazen kunnen niet veiliger gereinigd worden dankzij de AEG SoftGrip en SoftSpikes, die uw glazen perfect vasthouden zodat ze niet beschadigd worden.

Voor meer informatie kunt u terecht in onze toonzaal of via info@rommelaere.eu