Bezoek onze showrooms en ontdek ons fantastisch assortiment
Rommelaere

ONS TEAM

35 man sterk

 

Door de jaren hebben wij een volledig team uitgebouwd met ervaren en gepassioneerde vakmensen en inhouse specialisten die zich voortdurend bijscholen. Zo kunnen we onafhankelijk van onderaannemers of externen een strakke planning aanhouden en een zeer hoge graad van afwerking garanderen. De gezonde mix van creativiteit, voorbereiding, planning en een kwalitatief hoogstaande uitvoering is de sleutel tot succes van ons team.

Ontdek onze realisaties
FAMILIEBEDRIJF MET PASSIE

 

Johan Rommelaere richtte in 1988 een eenmanszaak op voor renovaties en herstellingen. Het bedrijf groeide al snel uit tot dé specialist voor renovatie. Sinds 2008 versterken dochter Lynn en zoon Niki het team waardoor de opvolging verzekerd is.

 

Met de overname in 2010 van Ollevier en geback-upt door onze showrooms in Knokke-Heist hebben we als gevestigde waarde in bouw- of renovatieprojecten nog meer kennis en kunde in huis.

 

Creatief, alert voor nieuwe materialen en met een diepgewortelde passie voor fijne afwerking en mooie interieurs gaat ons familiebedrijf dagelijks de uitdaging aan om van elk project iets unieks te maken.

ons bedrijf

Onze ervaring, stiptheid en hoogstaande afwerking zijn troeven die we elke dag delen met onze veeleisende en vooral tevreden klanten!