Rommelaere-0006 - aangepast

ONS TEAM

35 man sterk

 

Door de jaren hebben wij een volledig team uitgebouwd met ervaren en gepassioneerde vakmensen en in-house specialisten die zich voortdurend bijscholen. Zo kunnen we een strakke planning aanhouden en een zeer hoge graad van afwerking garanderen. De gezonde mix van creativiteit, voorbereiding, planning en een kwalitatief hoogstaande uitvoering is de sleutel tot succes van ons team.

Ontdek onze realisaties
FAMILIEBEDRIJF MET PASSIE

 

Johan Rommelaere richtte in 1988 een eenmanszaak op voor renovaties en herstellingen. Het bedrijf groeide al snel uit tot dé specialist in renovatie. Sinds 2006 versterkt zijn zoon Niki het team waardoor de opvolging verzekerd is.

 

Met de overname van Ollevier Keuken & Bad in 2010 en gesterkt door onze showrooms in Knokke-Heist hebben we als gevestigde waarde in bouw- of renovatieprojecten nog meer kennis en kunde in huis.

 

Creatief, alert voor nieuwe materialen en met een diepgewortelde passie voor fijne afwerking en mooie interieurs gaat ons familiebedrijf dagelijks de uitdaging aan om van elk project iets unieks te maken.

Rommelaere-0148

Onze ervaring, stiptheid en hoogstaande afwerking zijn troeven die we elke dag delen met onze veeleisende en vooral tevreden klanten!