Complete aanpak voor uw badkamer

Terug naar overzicht

Bent u van plan om uw badkamer te renoveren? Wij hebben expertise in huis voor de complete inrichting van uw badkamer. Bij ons vindt u dus niet alleen ‘sanitair’ of ‘een mooie badkamerkast’ … Onze specialisten werken uw badkamer met de juiste vloertegels, wandbekleding en accessoires tot in de puntjes af.

Onze binnenhuisarchitecten nemen u met plezier mee op sleeptouw doorheen de showroom. Natuurlijk tonen ze u stijlvol sanitair en meubilair van merken als Agape, Antonio Lupi en Cea, maar onze persoonlijke aanpak gaat nog veel verder. Onze bouwspecialisten stellen u de passende vloer- en wandbekleding én badkameraccessoires voor en eventuele afbraak- of bouwwerken nemen we uiteraard graag voor onze rekening.

Eens we uw stijl en wensen kennen, gaan we aan de slag met het uittekenen van uw badkamer. We combineren klassevol meubilair en kwalitatief sanitair met unieke tegels en verrassende accenten. Zo krijgt uw complete badkamer vorm op maat van uw leven.

Onze ervaren vakmensen staan in voor de volledige installatie. Van pleisterwerken over betegelen tot het effectief plaatsen van de verschillende elementen … onze experts zorgen dat uw badkamer een ruimte wordt waar u volledig tot rust komt.

 

Laat u inspireren door onze badkamers of maak een afspraak om uw plannen te bespreken. We ontvangen u graag in onze showroom.