It runs in the family

Terug naar overzicht

In 1988 startte Johan Rommelaere zijn éénmansbedrijf op. Rommelaere groeide uit tot een gevestigde waarde in Knokke-Heist en een kleine 20 jaar later stapte de volgende Rommelaere-generatie mee in het familiebedrijf.

Zoon Niki ging in 2006 aan de slag als arbeider en in 2008 volgde zijn zus Lynn als administratief bediende. Johan had tot dan alle administratie alleen bijgehouden, maar doordat Rommelaere bleef groeien kon hij wel wat hulp gebruiken. Niki en Lynn werkten zich stelselmatig in en leerden zo de kneepjes van het vak.

In 2010 volgende een grote stap: de overname van Ollevier. Lynn, die tot dan de enige administratief bediende was, kreeg er 7 collega’s bij. Door het vele werk verhuisde Niki van de werf naar de verkoop. De opvolging was verzekerd!

Een uniek team

Vandaag hebben de 3 Rommelaeres elk hun eigen verantwoordelijkheid. Johan doet de planning, Niki leidt de verkoop in goede banen en Lynn staat in voor de administratie. Doordat Johan de zaak meer dan 20 jaar alleen runde, is het soms wennen aan het advies van zoon- of dochterlief. De ene keer valt het al beter in de smaak dan de andere keer 😊. Toch is het net de combinatie van een jonge, vernieuwende drive met de jarenlange ervaring die zorgt voor een goede dynamiek.

De Rommelaeres zijn altijd mee met de laatste bouwevoluties. Zien ze een speciale tegel of unieke kraan in de badkamer op reis? Dan wordt die vastgelegd op de gevoelige plaat en bij thuiskomst verder onderzocht. Het mooiste bewijs dat de passie voor hun vak hen nooit loslaat.

 

Bent u benieuwd naar die laatste innovaties? Maak snel een afspraak in de showroom!