Maak kennis met het showroomteam!

Terug naar overzicht

Onze binnenhuisarchitecten staan elke dag paraat om u rond te leiden in de showroom, de plannen op papier te zetten en de ideale afwerking van uw project uit te tekenen. Ze hebben elk hun eigen specialiteit en kunnen zo vlot inspelen op uw wensen. We stellen ons showroomteam graag aan u voor!

Bart en Céline zijn onze keukenspecialisten. Dat Bart de sportiefste uit het team is, is een understatement. Hij is fervent triatleet en komt geregeld vanuit De Haan met de koersfiets naar het werk! Céline, onze enthousiaste spring-in-‘t-veld, is de jongste telg van het hele team.

Voor de badkamerafdeling kunnen we rekenen op de kennis van Nick en Sandra. Nick was vroeger onze werfleider ‘technieken & sanitair’ en heeft dus tonnen technische kennis en ervaring. Sandra is onze rots in de branding. Ze begon bij Ollevier en maakte de overstap naar Rommelaere bij de overname, goed voor 17 jaar ervaring in de badkamerwereld!

Ilse, Kobe en Dimitri zijn onze bouwexperts. Ilse legt de 65 km tussen haar thuisbasis Nieuwpoort en Knokke elke dag met de glimlach af! Kobe is onze tegelspecialist en een kei in 3D-visualisaties. Dimitri werkt al heel lang bij Rommelaere, maar dat weerhoudt hem niet om zich nog elk jaar bij te scholen in avondschool. Chapeau!

Dit veelzijdige team staat voor u klaar in onze showrooms op het Alfred Verweeplein en in de Lippenslaan. Maak een afspraak om uw renovatie- of bouwplannen met hen te bespreken!