NEW LOOK, NEW NAME!

Terug naar overzicht
nieuwe-naam-site

Onze nieuwe website is een feit en we zijn er trots op! De website integreert naadloos het 30-jarig vakmanschap van de firma Rommelaere in combinatie met de ijzersterke reputatie van het overgenomen bedrijf Ollevier Keuken en Bad.

Alles onder één noemer

De firma Rommelaere staat al zowat 30 jaar garant voor puur vakmanschap. De eenmanszaak groeide uit tot een gevestigde waarde als renovatie- en afwerkingsbedrijf met een onaflatend oog voor detail en verfijning. Onze geschoolde en ervaren medewerkers staan elk met hun specifieke specialiteit dagelijks paraat voor het welslagen van onze meest variante en diverse projecten, van ontwerp tot volledige afwerking.

Ook de overname in 2010 van Ollevier Keuken en Bad – een bedrijf met grote naambekendheid voor keukens, sanitair en dressings – is in ons verhaal niet onbelangrijk. De samenwerking tussen beide bedrijven was eerder vanzelfsprekend omdat ze dezelfde waarden vooropstellen en dezelfde filosofie nastreven. De overname is echter door de buitenwereld niet altijd gekend, temeer omdat beide bedrijven hun eigen identiteit bleven aanhouden.

What’s in a name

Met de nieuwe website willen wij vorm geven aan deze verwevenheid en beide sterke merken laten samenvloeien onder één naam: Rommelaere. Zo kunnen we nog sterker de markt betreden en onze klanten vooral nog meer laten meegenieten van ons uitzonderlijke aanbod.

Met onze persoonlijke aanpak en de pure passie die we onze klanten kunnen garanderen, werken we graag verder aan deze naambekendheid. Niet alleen binnen de regio, maar ook ver daarbuiten. Benieuwd waarvoor u bij Rommelaere allemaal terecht kunt?
Bekijk dan als eerste de nieuwe website!