Ons sterk bouwteam in de kijker

Terug naar overzicht

Bij Rommelaere hebben we heel wat vakkennis in huis. De 21 vakmannen hebben elk hun specifieke expertise. Zo kunnen we ervoor zorgen dat elk detail van élk project tot in de puntjes verzorgd is. Maak hier kennis met ons sterk bouwteam.

Al onze arbeiders kennen hun vak door en door. Doordat ze elk hun eigen specialiteit hebben, kunnen de werken elkaar vlot opvolgen. Wanneer onze ‘afbraakequipe’ klaar is, kunnen de metselaars, pleisteraars, vloerders en loodgieters aan de slag. Ook voor de elektriciteit hebben we echte specialisten in huis.

De ervaren plaatsingsteams zorgen op hun beurt voor de perfecte installatie van uw keuken, badkamer of ander maatwerk. Nog een laatste plint plaatsen of een stopcontact vastmaken … Ons afwerkingsteam zorgt dat uw interieur zo een plaatsje in een woonmagazine verdient.

Dankzij ons veelzijdig bouwteam kunnen we u dus een kwalitatieve totaalaanpak garanderen. Het merendeel van onze vakmannen werkt al bijna 10 jaar bij ons, maar ze doen hun job nog altijd met evenveel enthousiasme als in de begindagen.

Wilt u met ons samenwerken voor het verbouwen van uw keuken, badkamer of ander project? Aarzel niet ons te contacteren of kom langs in onze showroom op het Alfred Verweeplein in Knokke!