Onze unieke totaalaanpak

Terug naar overzicht

Wat begon als een eenmanszaak voor renovaties en herstellingen groeide meer dan 30 jaar later uit tot dé specialist voor bouw- en renovatieprojecten in Knokke-Heist. Wat onze aanpak zo uniek maakt ontdekt u hier…

Onze totaalaanpak is wat ons onderscheidt. Wij zijn specialist in badkamers én keukens, maar ook de totaalrenovatie van woningen en appartementen kent voor ons geen geheimen. Ons professioneel team – elk van hen met een eigen specialisatie – zorgt ervoor dat we elke fase van uw project zelf kunnen uitvoeren. Dit laat ons toe om de vooropgestelde planning aan te houden en een hoge afwerkingsgraad te garanderen.

Van bij het opmaken van de plannen is uw project in goede handen. U komt langs in onze showroom en vertelt ons over uw wensen en ideeën. Wilt u een nieuwe keuken of badkamer? Dan leren we uw stijl kennen aan de hand van onze showroommodellen. We bespreken uw wensen tot in de kleinste details. Bij ons koopt u niet alleen uw sanitair, maar een badkamer op maat. Beschikt over uw eigen team van vakmensen, dan adviseren we u graag bij de aankoop van alle materialen.

Ook voor een totaalrenovatie nemen we u mee doorheen de showroom. Zo krijgen we een duidelijk beeld van uw voorkeur en kiest u – goed geadviseerd – uw favoriete afwerking. Denk maar aan de meest ideale vloer- en wandbekleding, kranen …

Op basis van uw keuzes werken onze interieurarchitecten een plan op maat uit, volledig afgestemd op uw woning, smaak en budget. Eens de plannen goedgekeurd, bestellen wij alle nodige materialen. Zo kunnen onze ervaren vaklui snel aan de slag.

Van afbraakwerken over vloerbekleding tot de effectieve plaatsing van uw maatmeubilair en toestellen … Onze professionals voeren elke stap met de grootste zorg uit. Ze werken met oog voor detail en zorgen dat de installaties perfect functioneren. U kunt uw bouwproject met een gerust hart toevertrouwen aan het ervaren team van Rommelaere!

Wilt u graag langskomen om uw plannen te bespreken? Maak een afspraak met één van onze interieurarchitecten via info@rommelaere.eu of 050 51.66.04.