Rommelaere bestaat 30 jaar!

Terug naar overzicht

In 2018 mogen we 30 kaarsjes uitblazen! In die 30 jaar is er veel geëvolueerd, maar onze basiswaarden zijn al die tijd dezelfde gebleven. Met een ijzersterk team zetten we ons elke dag opnieuw in voor toprealisaties bij onze klanten. Een tevreden klant is immers de mooiste bekroning. We duiken even terug in de tijd …

Johan Rommelaere startte in 1988 een eenmanszaak als aannemer voor beton- en metselwerken, gespecialiseerd in renovatie- en herstellingswerken in private en residentiële gebouwen. Waar het in het begin vooral om kleinere werken ging, groeide het aantal en de omvang van de renovatie- en verbouwingswerken evenredig met het aantal werknemers.

Het team werd continu versterkt door vakkundig opgeleide medewerkers. Door de jaren heen nam de vraag naar interieurwerken toe waardoor ze een steeds groter deel van onze opdrachten vormden.

In 2009 was het tijd voor een nieuwe stap: de eerste showroom op de Lippenslaan! De belangrijkste doelstelling van de showroom was om er een contactplek te creëren, een plaats om de klanten te ontvangen, ze te inspireren en te adviseren over hun (ver)bouwplannen. En of dat opzet geslaagd is! Mensen vonden al snel hun weg naar de showroom en Rommelaere groeide verder.

Vandaag staat de teller op meer dan 5.000 projecten, zowel groot als klein. Dit is mogelijk dankzij ons team van zo’n 35 vakspecialisten met o.a. chapisten, vloerders, plakkers, elektriciens, loodgieters, schrijnwerkers, keukenplaatsers … Zij staan klaar om uw bouwproject met de grootste zorg en toewijding te realiseren en zetten zich elke dag 100% in om topwerk af te leveren.

Als kers op de verjaardagstaart opende onlangs de nieuwe showroom voor keukens en badkamers op het Alfred Verweeplein! Kom langs en laat u inspireren en adviseren over uw bouwproject, keuken of badkamer. U kunt bij ons terecht voor de volledige renovatie van uw keuken of badkamer, maar natuurlijk ook louter voor de aankoop van uw sanitair, badmeubelen of maatkasten.

Deze terugblik is de ideale gelegenheid voor een dankwoordje. We richten ons in de eerste plaats tot onze medewerkers: zonder jullie hadden we dit nooit kunnen bereiken! Ook onze klanten willen we bedanken voor het vertrouwen dat ze door de jaren heen in Rommelaere hebben gesteld. We zijn trots op de mooie projecten die we de afgelopen jaren dankzij jullie konden realiseren. Op naar de volgende 30 jaar!