Sla uw slag in de Rommelaere Outlet!

Terug naar overzicht

Wist u al dat we bij Rommelaere een outletafdeling hebben? U vindt er onder andere kranen, badkamermeubelen en radiatoren. Ook kwalitatieve keukentoestellen of zelfs een volledige keuken kunt u er op de kop tikken! Ontdek hier alles over de Rommelaere Outlet.

In onze outlet shopt u kwalitatieve keuken- of badkamerstukken aan een verminderde prijs. Dit kunnen eindereeks- of toonzaalmodellen zijn, maar even goed compleet nieuwe artikelen. Denk maar aan een oven die links opengaat in plaats van rechts of een koelkast zonder vriesvakje, terwijl het net een koelkast mét vriesvak moest zijn. Deze producten zijn dus nog nooit gebruikt en verkeren in perfecte staat.

In onze outlet kunt u bijvoorbeeld een designbad voor uw nieuwe badkamer of een merktoestel voor uw keuken aan een voordelige prijs aanschaffen. Ook prachtige keukens of badkamers uit onze toonzaal zijn er te koop. Op deze pagina vindt u een handig overzicht van ons huidige outletaanbod.

Interesse in één of meerdere stuks? Contacteer ons voor meer informatie. U kunt uw aankopen meteen meenemen of tegen een meerprijs bij u thuis laten leveren.