WATERGENIUS: VAN ONTKALKER TOT LEKKER DRINKBAAR KRAANWATER!

Terug naar overzicht
Watergenius

Knokke-Heist staat alom bekend om zijn ‘hard’ water. Dat betekent letterlijk dat de aanwezigheid van kalk in het stadswater van onze kustgemeente zeer hoog is. Daarom opteren steeds meer mensen voor de aankoop van een waterontharder in de vorm van een ontkalker. Dit biedt in eerste instantie een goede oplossing voor uw doffe wasgoed en vooral ook voor de kalkaanslag aan uw huishoudelijke toestellen. Daarnaast loopt u, door het dagdagelijks contact, ook het risico van een droge huid!

Er zijn natuurlijk verschillende mogelijkheden bij de aankoop van een ontkalkingstoestel, maar wij opteren toch steevast de samenwerking met Watergenius. Dit vooruitstrevende bedrijf gaat namelijk nog een hele stap verder dan enkel het ontkalken van water.

De Home Water Station™ verbetert niet alleen de hardheid van je water. Dankzij het unieke en gepatenteerde G-9 Filtration Process™ verandert deze geniale oplossing jouw kraanwater in Genius Water. Drinken, eten, wassen, baden… Water is essentieel voor onze levenskwaliteit. Daarom is alleen het beste goed genoeg. De Home Water Station™ filtert, zuivert, verzacht en geeft leidingwater de verfijnde kwaliteit van premium flessenwater. Heerlijk om te drinken. Streelzacht voor de smaakpapillen. Fluwelig voor de huid. Watergenius creëert een juweel van een water.

Via de website www.watergenius.be kunt u gemakkelijk zelf testen welke besparing dit heerlijke kraanwater u oplevert!

Bovendien krijgt u bij elke aankoop van een Home Water Station, een prachtige fles en glazenset kado!

Meer info via info@rommelaere.eu of 050/ 51 66 04