Welkom in de nieuwe showroom!

Terug naar overzicht

Wij heten u graag van harte welkom in onze nieuwe showroom op het Alfred Verweeplein! Ons team staat er voor u klaar met advies over keukens, badkamers en totaalrenovatie. Kom langs en laat u inspireren!

In 2009 openden we onze showroom op de Lippenslaan. Het was toen onze bedoeling er een contactpunt te creëren om onze klanten in een aangename omgeving persoonlijk te adviseren en te inspireren. Niet langer een persoon aan de andere kant van de lijn, maar een plek om (ver)bouwplannen te bespreken en te verfijnen.

Vandaag is dit nog altijd onze missie. Om dat verhaal kracht bij te zetten, hebben we ervoor gekozen om onze keuken- en badkamerafdeling te verhuizen naar een pand net om de hoek van onze huidige showroom in de Lippenslaan. In de nieuwe showroom op het Alfred Verweeplein ontdekt u onze exclusieve merken en doet u tal van ideeën op voor uw interieur.

In de showroom staan er verschillende modelbadkamers en -keukens. Zo kunt u de materialen voelen, de verschillende indelingsmogelijkheden ontdekken en zien hoe u kasten en toestellen best combineert. U vindt er ook ons ruim aanbod aan kranen, baden, douches en tal van andere accessoires en afwerkingen.

Uiteraard krijgt u in de showroom professioneel advies van onze interieurarchitecten. Elke dag staan onze keuken- en badkamerspecialisten paraat om u met hun persoonlijke en professionele aanpak te helpen bij het vormgeven van uw plannen. U vertelt over uw wensen, de stijl die u graag ziet, … Zij geven met kennis van zaken heel wat tips en tekenen de plannen voor uw project gedetailleerd uit.

We voorzien graag voldoende tijd om uw project rustig in detail te bespreken. Maakt u daarom een afspraak voor u langskomt? Dat kan via info@rommelaere.eu of 050 51.66.04.

Gaat u liever zelf aan de slag met uw nieuwe keuken of badkamer? U bent ook welkom in de showroom voor de aankoop van uw sanitair of het uitkiezen van uw favoriete keuken.

Graag tot binnenkort in onze nieuwe showroom!