Maatwerk in uw woning: van keuken tot dressing

Terug naar overzicht

Uw keuken renoveren of op zoek naar een maatkeuken voor uw nieuwbouw? Bij Rommelaere zorgen we voor uw stijlvolle keuken, van ontwerp tot plaatsing. Ook voor uw dressing, tv-meubel of andere maatkasten kunt u rekenen op ons vakmanschap.

Onze persoonlijke aanpak start vanaf het prille begin. Één van onze binnenhuisarchitecten neemt u mee doorheen de showroom en krijgt zo een duidelijk beeld van uw stijl en verwachtingen. Naast onze eigen keukenontwerpen, vindt u bij Rommelaere ook de Italiaanse designkeukens van Poliform.

In de showroom kunt u heel wat verschillende materialen ontdekken, van fijne houtsoorten tot high-end kranen. Ook kwalitatieve toestellen van merken als Miele, Atag en AEG kunt u er in alle rust bekijken.

 

Gepersonaliseerd ontwerp

We komen bij u langs om de ruimte op te meten. Daarna start één van onze binnenhuisarchitecten met het ontwerp. Rekening houdend met uw wensen, geven we uw droomkeuken vorm. Uiteraard stemmen we met u af tot u helemaal tevreden bent over het ontwerp.

Van uw gesloten keukenruimte een open plek maken? We voeren zelf eventuele bijkomende bouwwerken uit. De plaatsing van uw keuken wordt verzorgd door onze ervaren vakmannen. Ze zorgen dat alles mooi past en sluiten de toestellen feilloos aan.

Ook voor ander maatwerk tekenen wij graag voor u een stijlvol ontwerp uit. Een kast die van de woonkamer doorloopt naar de open keuken, een tv-meubel of een complete dressing? U kunt altijd rekenen op een passend design en de nauwkeurige uitvoering door ons vakteam.

 

Contacteer ons met uw plannen of maak een afspraak met één van onze binnenhuisarchitecten in de showroom!